Potřebujete poradit? / +420 792 230 462

Plánujete festival? Propagujte ho také originální plackou!

Plánujete festival? Propagujte ho také originální plackou!

Covid změnil mnohé a nevyhnul se ani kultuře a festivalovému veselí. Naštěstí to vypadá, že se začínáme pomalu vracet do doby těsně před covidem. Kultura ožívá, pravidla pro pořádání nejrůznějších akcí se pomalu, ale jistě zmírňují. Pokud letos plánujete festival nebo jinou hudebně-společenskou akci, máme pro vás tip, jak ji podpořit s minimálním rozpočtem.

Placky, jako skvělá propagace a připomínka

 

Jedním ze způsobů, jak dát vědět široké veřejnosti o plánovaném festivalu, je propagace pomocí originálních placek z naší dílny. Obecně platí, že letáčky potenciální návštěvníky příliš nezaujmete. Placka ale představuje originální doplněk a zároveň vtipný a praktický propagační předmět, jehož cena u nás začíná na 37 korunách! Ve větších nákladech je výsledná cena za kus navíc ještě nižší. Placky najdou uplatnění v mnohých směrech. Podívejme se na ty nejzajímavější tipy:

Chcete si u nás nechat vyrobit placku? Poradíme, jak na to!

Jak na originální festivalové placky?

Samotné placky si navrhnete snadno a z pohodlí domova pomocí našeho intuitivního konfigurátoru. Jednoduše zvolíte jejich průměr (25 – 75 mm), barevnost, případně nahrajete vlastní fotografii, logo nebo jinou grafiku. Placku můžete doplnit o nápisy nebo vytvořit seznam jmen. Po navolení počtu kusů uvidíte celkovou cenu a objednávku odešlete.

Běžná doba výroby se standardně pohybuje okolo dvou až čtyř dnů. Pokud na placky spěcháte, zvolte expresní výrobu, díky které můžeme placky vyrobit ještě tentýž den. Nezapomeňte, že naše placky vyrábíme ručně a z kvalitních materiálů, které se vyznačují dlouhou životností a odolností. Letošní ročník vašeho festivalu tak mohou připomínat klidně i několik dlouhých let!

Chcete se o nás dozvědět víc? Napište nám nebo nás sledujte na sociálních sítích!

„Zdroj obrázku: Pexels.com/@Wendy Wei

 


6. 2. 2022