Potřebujete poradit? / +420 792 230 462

10 netradičních míst, kam připnout originální placku

10 netradičních míst, kam připnout originální placku

Věděli jste, že vůbec první placka spatřila světlo světa před více než 125 lety? Opravdu! Za tuhle dobu si pak buttonky vydobyly místo na našich košilích, kabelkách, batozích i svatbách. Kam všude placku připnout? Máme pro vás deset netradičních míst, kde jí to bude vážně slušet.

5 důvodů, proč je placka super doplněk:

  1. Díky různým průměrům můžete placku využít jako doplněk nebo třeba jmenovku
  2. Prostřednictvím našeho intuitivního konfigurátoru si navrhnete placku přesně dle svých představ
  3. Jde o originální a cenově dostupný doplněk pro malé i velké
  4. Snadno vyjádříte názor i aktuální rozpoložení
  5. Materiály a technologie, které k výrobě našich placek používáme, zajišťují, že vám placky budou dělat radost opravdu dlouho 

Deset míst, kam placku připnout

Při navrhování originální placky se meze nekladou. A stejně tak je to i s jejím umístěním. Ať už se rozhodnete nosit placku hrdě na tričku, batohu nebo třeba ve vlasech, věřte, že jí to bude slušet. Pokud byste přece jenom nevěděli, kam s ní, máme pro vás deset tipů:

Batohy: Víte přesně, co se vám líbí, ale v obchodech to zkrátka nemůžete sehnat? Přesně pro tyhle příležitosti jsou placky ideální volbou. Stylový doplněk dodá batohu punc výjimečnosti a ještě upoutá pozornost. 

Sportovní tašky: Buttonek perfektně sedne taky vaší sportovní tašce. Je jedno, jestli zrovna míříte do fitka nebo na trénink. Mít placku s vtipným motivem, oblíbeným citátem nebo výrokem známé osobnosti na očích, je prostě super! 

Brašny/kabelky: Ani tenhle módní doplněk samozřejmě nepřijde zkrátka. I kabelky a brašny totiž může zdobit vlastnoručně navržená placka. Tou můžete vyjádřit třeba podporu zdravotníkům nebo dát okolí vědět, že existuje skupina, bez jejíž hudby si nedokážete představit nový den.

Trička/košile/mikiny: Placky připnuté na mikinách, košilích a tričkách vídáme často na koncertech nebo nejrůznějších společenských událostech. Mezi ty může patřit třeba stužkovací nebo maturitní večírek, firemní konference, oslava významného životního jubilea nebo třeba rozlučka se svobodou, tzv. „baby shower“ či svatba.  

Maturitní/svatební šaty: Button můžete použít taky k označení budoucího maturanta nebo třeba hosta na oslavě, či svatbě. Placky totiž skvěle suplují klasické jmenovky a snadno tak pomůžou se zasedacím pořádkem hostů, kteří se ještě tak dobře neznají. 

Nástěnky: Ať už využijete placky jako „body“ nebo odměny za splnění úkolů nebo jimi budete chtít upozornit na důležitou informaci, snadno je můžete pomocí špendlíku připnout třeba k nástěnce. 

Pásky: Originálním místem pro umístění placky je i textilní pásek (s tím koženým raději neriskujte), kam button jednoduše připnete pomocí spínacího špendlíku.

Kšiltovky: Placky kšiltovkám prostě sluší! Navíc upoutají hned na první pohled. Ať už jimi vyjádříte politický názor nebo okolí pobavíte vtipnou hláškou, jde o další z míst, které se bez placky zkrátka neobejde.

Ledvinky: Spousta z nás si ledvinky spojuje s nesmrtelnými „devadesátkami“. Pravdou ale zůstává, že tenhle módní doplněk je opět v kurzu. A co se k němu hodí víc než stylová placka?

Spona do vlasů: Věděli jste, že placku můžete jednoduše použít jako stylový doplněk do vlasů nebo třeba místo náušnic? Nechte si u nás vyrobit placku o menším průměru s vlastním obrázkem nebo motivem a okouzlete okolí netradičním ozdobou. 

 

Zdroj foto: Pexels.com (Nikita Khandelwal, charan sai)


12. 7. 2021