Potřebujete poradit? / +420 792 230 462

Placka jako jmenovka a tipy, kde najde uplatnění

Placka jako jmenovka a tipy, kde najde uplatnění

Věděli jste, že placky jsou tady s námi už více než 125 let? A že rozhodně nemusí plnit jenom funkci propagační nebo politickou? S originálním návrhem jde nepochybně ruku v ruce i originální využití tohoto netradičního módního doplňku. V mnoha situacích navíc může vlastnoručně navržená placka nahradit klasické (a mnohdy) nudné jmenovky. Kde najdou uplatnění? Máme pro vás pár tipů!

5 důvodů, proč zrovna placku od nás

  1. Pro výrobu používáme pouze kvalitní materiály, které vás překvapí dlouhou životností a odolností
  2. Díky praktickému konfigurátoru si placku navrhnete přesně podle svých představ a požadavků
  3. Zvolit můžete větší i menší průměry placek dle toho, kolik informací na ně chcete umístit
  4. Placky mohou plnit řadu funkcí – od těch propagačních, přes upomínkové, až po dekorační
  5. Naše placky jsou cenově dostupnou maličkostí, která rozhodně nezruinuje váš rodinný rozpočet

Nudné jmenovky jsou out

 

Ať už plánujete svatbu, oslavu, adapťák nebo třeba tábor, pravděpodobně budete řešit, jak jeho účastníky vzájemně představit a seznámit. Co takhle pro jednou vyměnit nudné papírové nebo plastové jmenovky za originální placky? Nejen, že je snadno umístíte na stůl nebo oděv, také účastníkům akce zůstanou v podobě milé připomínky a originálního dárku. Kde tyhle netradiční jmenovky využijete?

Nejoblíbenější svatební placky: Trendy nebo klasika?

Plesy: I na plesech budete pravděpodobně klást důraz na zasedací pořádek hostů. Pokud jde o menší ples třeba na malé vesnici, označte místa přímo jmény hostů. V opačném případě nechte na placku natisknout číslo vstupenky s informacemi o aktuálním ročníku plesu (např. místo konání, datum, téma apod.), čímž pro hosty opět vytvoříte milou maličkost a originální dárek, který jim bude tuhle slavnost připomínat.

10 netradičních míst, kam připnout originální placku

Praktický tip závěrem: Pokud potřebujete navrhnout pro každou placku jiný údaj, snadno ho do našeho konfigurátoru zadáte pomocí seznamu jmen. Tato možnost na vás čeká v sekci „Vlastní text“.

 

Zdroj foto: unsplash.com, CHUTTERSNAP/@chuttersnap


3. 10. 2021