Potřebujete poradit? / +420 792 230 462

Sváteční placky: Udělejte si originální Halloween a Vánoce

Sváteční placky: Udělejte si originální Halloween a Vánoce

V České republice slavíme celkem sedm státních svátků. Ty mají obyvatelům Česka připomínat tradice či zvraty v historii státu. Kromě nich ale v kalendáři najdeme celou řadu dalších svátků a významných dnů, které si zaslouží naši pozornost.

Asi nám dáte za pravdu, že mezi nejoblíbenější a nejkouzelnější svátky patří jistě ty vánoční. Pokud už nyní přemýšlíte, čím udělat radost rodině, přátelům nebo kolegům, máme pro vás jeden tip, kterým může být originální sváteční placka. Kromě Vánoc ji ale můžete darovat u příležitosti celé řady dalších významných dnů. Ptáte se, jakých? Nechte se inspirovat!

Jaké jsou naše placky?

  1. Originální: Jejich vzhled totiž určujete vy sami pomocí našeho intuitivního konfigurátoru. Snadno si tak navrhnete placku na svatbu, rodinnou oslavu, tábor nebo třeba teambuilding.

  2. Kvalitní: Protože používáme pouze ty nejkvalitnější materiály, vyznačují se naše placky dlouhou životností. Proto vám budou dělat radost několik měsíců i let.

  3. Cenově dostupné: Ceny jedné placky začínají na 37 korunách za kus. Pokud si ovšem objednáte větší množství těchto originálních doplňků, které tu s námi jsou už více než 125 let, můžete se dostat na mnohem nižší cenu za kus!

  4. Rychle vyrobené: Originální dárek, který se jen tak neokouká, vyrábíme bez zbytečných průtahů a uděláme všechno pro to, aby u vás byl co nejdřív. Pokud na placky opravdu spěcháte, zvolte expresní výrobu, díky které můžeme originální doplněk vyrobit ještě tentýž den. Běžná doba výroby se ale standardně pohybuje okolo dvou až čtyř dnů.

  5. Multifunkční: Placka může sloužit nejen jako módní doplněk, nebo originální připomínka významné události. Využití najde též jako jmenovka, propagační předmět, odměna nebo třeba drobnost, která bude součástí vánočních či narozeninových balíčků.

Halloweenské placky nabízí široké možnosti využití

Ale zpátky k tématu dnešního článku, kterým jsou významné události a jejich originální zvěčnění na placce. Ptáte se, kde najdou takové placky uplatnění? Využít je můžete třeba během nadcházejícího Halloweena, který se slaví den před křesťanským svátkem Všech svatých, tedy 31. října. V roce 2021 tedy vychází na neděli.

Pokud letos očekáváte malé koledníky převlečené do strašidelných kostýmů, co takhle jim do balíčků přihodit nějakou vtipnou placku se strašidelným motivem? Přidat můžete i hlášku ze strašidelného filmu nebo nějaký originální citát. Ve společnosti nějaké té sladkosti jistě koledníci tuhle originální maličkost odpovídajícím způsobem ocení.

Placka jako vánoční dekorace a milá pozornost

Pokud oslavám Halloweenu zrovna dvakrát neholdujete, možná originální placku využijete u příležitosti nadcházejících vánočních svátků. Řešíte dárky s předstihem? Výborně? Pak do vánočního balíčku k ostatním maličkostem přibalte i jednu originální placku.

Tu si snadno navrhnete dle svých preferencí nebo barevného ladění balíčku. Její součástí může být nejen připomínka v podobě data letošních Vánoc, ale třeba originální vánoční motiv, citát, hláška z vánoční pohádky nebo filmu, či vtípek, kterým obdarovanému zajisté svátky zpříjemníte.

Vánoční buttonek může kromě výše uvedeného opět sloužit jako originální jmenovka, kterou položíte na konkrétní místo slavnostní tabule, nebo ji připnete k samotnému dárku. Každý tak bude hned vědět, který z balíčků donesl Ježíšek právě jemu.

Popusťte uzdu fantazii

Placky samozřejmě nemusíte proměňovat v originální dárky nebo jmenovky jen u příležitosti halloweenských anebo vánočních oslav. Uplatnění najdou třeba též během narozeninových veselic, sloužit mohou jako maličkost u příležitosti výročí nebo třeba svátku, či je můžete použít jako připomínku společně strávených chvilek. Placka je zkrátka univerzální maličkostí, která potěší a zároveň nezruinuje váš rozpočet. A pokud vám schází inspirace, nakoukněte k nám a třeba vám některý z motivů padne do oka!

Máte nějaké dotazy nebo potřebujte poradit? Neváhejte nám napsat nebo zavolat!

 

„Zdroj obrázku: freepik.com/@rawpixel“

 


31. 10. 2021